Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاندار هرمزگان در دیدار با وزیر راه و شهرسازی پیشنهاد توسعه راه آهن و برقی کردن مسیر ریلی بندرعباس به تهران و راه اندازی قطار سریع السیر در این مسیر را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، مسائل و موضوعات مرتبط با راه و مسکن استان هرمزگان در دیدار استاندار هرمزگان با وزیر راه و شهرسازی که در تهران انجام شد، مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر فریدون همتی استاندار هرمزگان در دیدار با دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی خواستار احداث محور میان بندرعباس به بندرتیاب در شهرستان میناب و همچنین بهسازی راه دسترسی به بندرتیاب شد و بیان داشت: بندرتیاب ظرفیت خوبی برای فعالیت های گردشگری و همچنین تجاری دارد و ایجاد جاده های مناسب موجب دسترسی مناسب گردشگران به این بندر می شود.

 

وی ادامه داد: تکمیل 65 کیلومتر باقی مانده از بزرگراه بندرعباس به پارسیان از دیگر مواردی است که خواهان آن هستیم و موجب کامل شدن این محور بزرگراهی در هرمزگان خواهد شد.

 

استاندار هرمزگان همچنین پیشنهاد توسعه راه آهن و برقی کردن مسیر ریلی بندرعباس به تهران و راه اندازی قطار سریع السیر در این مسیر را ارائه داد و اظهار داشت: این کار موجب کاهش زمان سفر با قطار در محور بندرعباس به تهران و همچنین جذب بیشتر گردشگران و رونق فعالیت های مرتبط در هرمزگان می شود.

 

همتی اضافه کرد: احداث 50 کیلومتر از بزرگراه سیریک به جاسک نیز باید در دستور کار قرار گیرد تا موجب افزایش ایمنی در این محور و تردد راحت تر در آن شود.

 

وی خواستار تامین زمین جهت احداث فضای اداری و مسکن برای کارمندان در تمامی شهرستان های هرمزگان شد و عنوان کرد: مطالعات اختصاص 150 هکتار زمین برای احداث مسکن نیازمندان در شهر بندرعباس نیز انجام شود.

 

استاندار هرمزگان به طرح اقدام مشترک برای همکاری تمامی دستگاه های اجرایی جهت بهبود وضعیت بافت های فرسوده در هرمزگان اشاره کرد و گفت: در این راستا نشست سیاست گذاری حوزه مسکن در هرمزگان و انجام مطالعات مرتبط با حضور سه نفر از معاونان وزارت راه و شهرسازی در بندرعباس برگزار می شود.

 

وزیر راه و شهرسازی نیز در این دیدار با استقبال از پیشنهادات و طرح های ارائه شده از سوی استاندار هرمزگان، بیان داشت: مطالعات فاز یک و دو ایجاد قطار سریع السیر در مسیر بندرعباس به تهران صورت گیرد و برای ایجاد محور بندرعباس به بندرتیاب نیز مطالعات و نقشه های مرتبط آماده و ارائه شود.

 

عباس آخوندی همچنین جهت تامین زمین ایجاد مسکن کارمندان و نیازمندان در هرمزگان به سازمان ملی زمین و مسکن ماموریت داد تا این موارد را بررسی و اقدام لازم را انجام دهد.

 

همچنین در این دیدار مقرر شد دو هزار فقره سند در مناطق حاشیه ای شهر بندرعباس در دهه فجر سال جاری به مردم واگذار شود.

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۶۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد